SSL esențial

Daverosan

welding
Despre Noi

Oferim cele mai bune servicii de productie a structurilor metalice si utilaj tehnologic pentru tine

Daverosan SRL executa constructii metalice pentru industria navala, industria siderurgica, structuri pentru hale, lucrari de debitare termica repere din tabla, prelucrari prin aschiere si prin deformare la rece a metalelor.
Produsele sunt executate conform cerintelor si documentatiei de la client.

Realizarile afacerii noastre

Suntem mandri de realizarile noastre de-a lungul timpului si de increderea clientilor pe care o au in serviciile noastre.

0 ani
Experienta
0 +
Angajati
0 +
Clienti Multumiti
Compania Noastra

Avem 25 de ani de experienta in acest business

DAVEROSAN nu numai ca este o realitate pe piata constructiilor si confectiilor metalice, dar seriozitatea si modul in care sunt tratate relatiile comerciale incepand cu respectarea termenilor, a standardelor de calitate si nu in ultimul rand nivelul de pret a condus la dezvoltarea si diversificarea gamei de produse, facand din aceasta companie un partener important in segmentul de piata pe care activeaza.

Flexibilitatea, dinamismul si abordarea in mod constructiv a tuturor problemelor reprezinta aspectele principale ale programului companiei in viitor.

laser cutting

Ce ofera compania noastra

Dezvoltarea personalului

Pentru a indeplini obiectivele companiei, punem un accent deosebit pe angajati si manageri competenti, orientati spre succes si realizari permanente. Prin urmare, oferim training-uri profesionale, conditii de munca adecvate si oportunitati deosebite de dezvoltare personala si a carierei.

Parteneriate

Construim parteneriate cu furnizori si contractori de top pentru a mentine standardele inalte de calitate cu care clientii nostri sunt obisnuiti.

Profesionalism si responsabilitate

Profesionalismul si responsabilitatea fata de clientii si angajatii nostrii este un principiu fundamental al companiei noastre, in vederea asigurarii unei dezvoltari sustenabile pe termen lung.

Orientarea spre client

Obiectivul nostru este sa ne ridicam intotdeauna la nivelul cerintelor si asteptarilor clientilor nostrii. Pe langa experienta, compania are atu-uri legate de structura organizatorica flexibila, abilitati de management al proiectelor si un personal motivat, bine pregatit profesional si atestat in mod corespunzator in domeniile necesare realizarii unor proiecte complexe.

finishing-metal-working-on-high-precision-grinding-machine-in-workshop-1.jpg
Declaratia de politica in domeniul calitatii

Consecvent viziunii si misiunii companiei, top managementul a definit o politica in domeniul calitatii care urmareste satisfacerea cerintelor clientilor, crearea unui mediu intern favorabil dezvoltarii, stabilitatii si motivarii capitalului uman, asigurarea resurselor pentru realizarea obiectivelor propuse, stabilirea si mentinerea unor relatii reciproc avantajoase cu furnizorii si clientii.

Anunt Public

 

S.C. DAVEROSAN SRL, titular al proiectului “Realizare put forat si montare bazin vidanjabil etans”, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare fara evaluarea impactului asupra mediului si fara evaluarea impactului asupra corpurilor de apa de catre A.P.M. Galati, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Realizare put forat si montare bazin vidanjabil etans” propus a fi amplasat in jud.Galati,  mun.Galati, Aleea Industriilor nr.13.

 

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul A.P.M. Galali, str. Regiment 11 Siret, nr. 2, in zilele de luni – joi intre orele 08.30-16.00 si vineri intre orele 08.30-13.30, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmgl.anpm.ro la Sectiunea: Reglementari -> Acordul de mediu -> Proiect decizie etapa de incadrare.

Publicul interesat poate inainta comentarii / observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet A.P.M. Galati”.

Anunt Public

S.C. DAVEROSAN SRL, titular al proiectului “Hala de productie, amenajare si dotare”, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare fara evaluarea impactului asupra mediului de catre A.P.M. Galati, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Hala de productie, amenajare si dotare” propus a fi amplasat in jud.Galati,  mun.Galati, strada Aleea Industriilor nr.13.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la urmatoarea adresa de internet http://apmgl-reglementari/acordul de mediu/drafturi acte de reglementare/proiect decizia de incadrare 2024

Publicul interesat poate inainta comentarii / observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a A.P.M. Galati”.

Comunicat de Presa
Finalizarea proiectului „TEHNOLOGIE PENTRU CREȘTEREA COMPETITIVITĂȚII SOCIETĂȚII DAVEROSAN S.R.L.”

DAVEROSAN S.R.L., în calitate de Beneficiar, a finalizat implementarea proiectului „TEHNOLOGIE PENTRU CREȘTEREA COMPETITIVITĂȚII SOCIETĂȚII DAVEROSAN S.R.L.”, cod MySMIS 116127, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014–2020, Axa prioritară 2: „Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiții 2.2: „Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor”.
Proiectul a avut o valoare totală de 6.861.885,36 lei, din care valoarea sumei nerambursabile din Fondul European de Dezvoltare Regională a fost de 3.450.901,23 lei.

Intreg comunicatul poate fi citit aici.