Daverosan

welding
Despre Noi

Oferim cele mai bune servicii de productie a structurilor metalice si utilaj tehnologic pentru tine

Daverosan SRL executa constructii metalice pentru industria navala, industria siderurgica, structuri pentru hale, lucrari de debitare termica repere din tabla, prelucrari prin aschiere si prin deformare la rece a metalelor.
Produsele sunt executate conform cerintelor si documentatiei de la client.

Realizarile afacerii noastre

Suntem mandri de realizarile noastre de-a lungul timpului si de increderea clientilor pe care o au in serviciile noastre.

0 ani
Experienta
0 +
Angajati
0 +
Clienti Multumiti
Compania Noastra

Avem 25 de ani de experienta in acest business

DAVEROSAN nu numai ca este o realitate pe piata constructiilor si confectiilor metalice, dar seriozitatea si modul in care sunt tratate relatiile comerciale incepand cu respectarea termenilor, a standardelor de calitate si nu in ultimul rand nivelul de pret a condus la dezvoltarea si diversificarea gamei de produse, facand din aceasta companie un partener important in segmentul de piata pe care activeaza.

Flexibilitatea, dinamismul si abordarea in mod constructiv a tuturor problemelor reprezinta aspectele principale ale programului companiei in viitor.

laser cutting

Ce ofera compania noastra

Dezvoltarea personalului

Pentru a indeplini obiectivele companiei, punem un accent deosebit pe angajati si manageri competenti, orientati spre succes si realizari permanente. Prin urmare, oferim training-uri profesionale, conditii de munca adecvate si oportunitati deosebite de dezvoltare personala si a carierei.

Parteneriate

Construim parteneriate cu furnizori si contractori de top pentru a mentine standardele inalte de calitate cu care clientii nostri sunt obisnuiti.

Profesionalism si responsabilitate

Profesionalismul si responsabilitatea fata de clientii si angajatii nostrii este un principiu fundamental al companiei noastre, in vederea asigurarii unei dezvoltari sustenabile pe termen lung.

Orientarea spre client

Obiectivul nostru este sa ne ridicam intotdeauna la nivelul cerintelor si asteptarilor clientilor nostrii. Pe langa experienta, compania are atu-uri legate de structura organizatorica flexibila, abilitati de management al proiectelor si un personal motivat, bine pregatit profesional si atestat in mod corespunzator in domeniile necesare realizarii unor proiecte complexe.

finishing-metal-working-on-high-precision-grinding-machine-in-workshop-1.jpg
Declaratia de politica in domeniul calitatii

Consecvent viziunii si misiunii companiei, top managementul a definit o politica in domeniul calitatii care urmareste satisfacerea cerintelor clientilor, crearea unui mediu intern favorabil dezvoltarii, stabilitatii si motivarii capitalului uman, asigurarea resurselor pentru realizarea obiectivelor propuse, stabilirea si mentinerea unor relatii reciproc avantajoase cu furnizorii si clientii.